Lakossági felhívás ebek, macskák ivartalanítására!!

 

Tisztelt Macska- és Kutyatulajdonosok!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Falu Program keretében Önkormányzatunknak is lehetősége nyílik pályázatot benyújtani a „Felelős állattartás elősegítése” című alprogramra, melynek célja a nem kívánt állatszaporulat megállításának elősegítése, a felelős állattartás népszerűsítése.

Hottó Község Önkormányzatamennyiben a lakosság részéről igény érkezikszeretné benyújtani a támogatási kérelmét, melynek keretében segítséget tud nyújtani a település lakóinak tulajdonában lévő kutyák és macskák állatorvos által elvégzett ivartalanítására, veszettség elleni védőóltására, a kutyák azonosító chippel történő megjelölésére.

Nyertes pályázat esetén az elvégzett beavatkozás az állattartó számára ingyenes! A jelentkezések sorrendjét rögzítjük, nyertes pályázat esetén a beavatkozást az elnyert összeg erejéig a jelentkezések sorrendjében tudjuk támogatni.

Felhívom a Tisztelt Macska- és Kutyatulajdonosok figyelmét, hogy aki a pályázat keretében szeretne élni ezzel a lehetőséggel szíveskedjen igényét 2021. június 15-ig Badics András falugondnoknál a 06-30/517-8189-ös telefonszámon jelezni.

 

Segítőkész együttműködésüket köszönöm!

Hottó, 2021. május 25.

 

                                                                                Vincze Ferenc

                                                                                 polgármester