HOTTÓI INFORMÁCIÓ

  • A 2011.02.27-án megtartott Farsangi Gyermekmulatság színvonalasra sikerült, köszönhetően Boráros Miladának, Müll Marikának és Horváth Istvánné – Bözsi néninek, valamint a résztvevő gyermekeknek és szüleiknek. További információk a rendezvénnyel kapcsolatban a Közép Zala kiadványban és honlapunkon olvashatók.
  • Hottó község új, módosított szabályozási terve hatályos.
  • A Zaladepoval kötendő szemétszállítással kapcsolatos, még részünkre nem továbbított szerződéseket kitöltve várjuk az Önkormányzat részére továbbítani. Felhívjuk mindenkinek a figyelmét arra, hogy a törvény értelmében a lakott ingatlanok esetében nincs lehetőség arra, hogy nem kötik meg a szerződést.
  • A 2011–es közmunkaprogram keretében, 2011. március 1-napjától napi 4 órás munkaviszonyban az Önkormányzat 3 hónapos időtartamra foglalkoztatja Borsos Balázst. Feladatai az elmúlt években megszokottak szerint történnek.
  • 2011.03.01-én megtörtént az árverés, az Önkormányzat tulajdonában lévő lábon álló erdővel kapcsolatban. A képviselőtestület határozatával összhangban értékesítésre került a lábon álló erdő, az értékesítéséből származó bevétel megjelent a település számláján. A testület döntött arról is, hogy a lakosság által jelzett igényektől függetlenül illetve azokat figyelembe véve max. 5 erdei m3 famennyiség kedvezményes megvásárlására van módja mindazoknak, akik határidőre részünkre igényüket jelezték, ezt tartalmazza a vállalkozóval megkötött megállapodásunk.

A megadott mennyiségek abban az esetben, amennyiben magasabb értéket tartalmaznak, módosításra átvétel kezdetének időpontjáról, módjáról és helyéről hírlevélben értesítünk mindenkit.

  • A múlt hónap folyamán tájékoztató levelet küldtünk minden lakos számára az állattartási rendelet betartásával kapcsolatban. Jelezzük, hogy a hónap folyamán eseti ellenőrzéseket tart a gyepmesteri szolgálat a településen, amennyiben rendellenességeket, kóborló állatokat tapasztal intézkedni fog.
  • Tájékoztatunk mindenkit, hogy 2011.03.03 napjától Zalaszentmihályfa és Hottó településeken elkezdődtek az Önkormányzat belterületén található vízelvezető árkok, útpadkák karbantartási munkálatai.
  • 2011.03.05-én 19.00-24.00 óráig kerül megrendezésre a Hottói Farsangi Bál, mely rendezvényünkre sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kicsit kikapcsolódni, szórakozni szeretne, függetlenül attól, hogy farsangi jelmezt ölt-e vagy sem. A rendezvényre az Önkormányzat biztosítja a résztvevők számára a kulturált szórakozáshoz szükséges mennyiségű védőitalt, illetve bogrács pörköltet. Várunk mindenkit aki meg szeretné mutatni, milyen is az igazi házi pálinka, mindenkit aki szeret táncolni- mulatni, illetve aki kipróbálná milyen is az igazi karaoke azaz szeret énekelni is.

Információk, hírek, ülések jegyzőkönyvei és sok egyéb más továbbra is elérhetőek azonnal és aktuálisan a www.hotto.hu oldalon, ahol várjuk észrevételeiket is a honlappal kapcsolatban.

Hottó, 2011.02.17                                                                                                                                                                                                                                                                            

A képviselőtestület nevében:                                                                                    

  Vincze Ferenc                   Polgármester